|
Reker fra Lenangen
 "...Rekeselger på torget i Tromsø er Frank Ole Hansen, med ferske reker fra Lenangen. Hvis du er i Tromsø, ta deg en tur på torget, smak på de store saftige fersk rekene..." [ Les mer] |
annonse
|
Lyngenlam er best
 "Norges beste pinnekjøtt har hentet råvarene fra Lyngen. Det er kjøttbransjen selv som for tredje året på rad har kåret sesongens..." - kåringen foregikk høsten 2007. [ Les mer] | Skreimølje
...•Server skreien nykokt og rykende varm med rogn og lever, kokte gulrøtter og gode, melne poteter. Godfisk presenterer. [ Les mer] | Mariads
 "Det er ikke så ofte en finner oppskrifter med tørrfisk, når vi ser bort i fra lutefisken, som jo er blitt rene kult-maten. Tørrfisken er i motsetning til klippfisken ikke saltet, men kun vindtørket..." [ Les mer] | Kje i rømmesaus
 Kjekjøttet er magert og kan sammenlignes med fjørfe- eller kaninkjøtt. Det er en ettertrakta råvare verden over - også i europeiske land som Frankrike og Sveits. - Bjerkeli Gård i Nordreisa gir oss noen kjekjøttoppskrifter. [ Les mer] |
Valgets kval
"En god hvalbiff er alltid deilig, spesielt når den grilles. Grillet hval er smakfullt, godt og enkelt." - her finner du mange kvalkjøttoppskrifter. [ Les mer] | Mørlefse fra Jøkelfjord
2 kopper sur fløte, 2 kopper melk... Pisken fløten og melka med bakepulver... [ Les mer] |